Gyorstollaslabda

 

Honvéd Aurora S.E. Gyorstollas szakosztály

Szakosztályvezető: Wiesner Zoltán

Telefon: +36204382798

Március 17-18-án a szlovéniai Lasko városban rendezték meg az idei első 1000 pontos (ebből évente 5 ország kap versenyrendezési jogot).

A HASE gyorstollas szakosztályát 2 versenyző képviselte.

17 országból több mint 160 versenyző (mid amatőr szinten, hobbiból nevezett a versenyre! ) nevezett a versenyre. Korosztályok: U10- o50

A női o40-es mezőnyben 2 csoportban, 4 játékos indult. Braun Helga a csoportjában az első helyen jutott tovább. Az elődöntőben a világelsőt győzte le, majd a döntőben kikapva a 2. helyet szerezte meg.

Szalmási János a férfiak o50-es osztályban indult. Itt 22 nevező állt “rajthoz”. Csoportgyőzelem után a döntőig menetelt, de itt a lengyel mumus megállította, így ő is ezüstéremmel tért haza.

Legközelebbi verseny a Magyar Körverseny, március 25-én.

web: http://www.speedbadminton.hu

facebook: https://www.facebook.com/hasegyorstolla

2017. évi információk: feltöltés alatt!

A Honvéd Aurora Sportegyesület Tollaslabda szakosztályon belül 2013-ban megalakult a gyorstollaslabda szakág. Ez a sportág 2002-ben jött létre világszerte. A  gyorstollaslabda, más néven speed badminton!  Ezt a sportot egyszerű szabályai teszik különösen vonzóvá mind az élsportolók, mind a hobbijátékosok körében – bárki játszhatja, aki kézbe tud venni egy ütőt! Legyen szó kemény versenyről vagy éppen laza játékról: a gyorstollasnak nincsenek határai.

Az egyesület 2014. január 4-én rendezte meg az I. Honvéd Auróra SE amatőr Opent. Az esemény leírását tekintse meg itt:http://www.speedbadminton.hu/2014/01/profi-amatorok/

 

További aktuális  hírek:http://www.speedbadminton.hu/tag/gyorstollas/

Amire büszkék lehetünk!

http://www.speedbadminton.hu/wp-content/uploads/2014/02/WIZO8874.jpg

A II. Honvéd Auróra SE amatőr Openre az Építők csarnokában került sor múlt vasárnap, egy héttel a Leopárd Kupa előtt. Írhatnánk azt is, hogy ez volt a 2.0 verzió és az első pedig a Béta, azaz a teszt verzió, hiszen a lelkesedés még nagyobb volt, mint az elsőn.

Gyorstollas az Élet Showjában!

TV2: Az Élet Showja című adás (Gyorstollas Baukó Évával)

A Honvéd Auróra Se edzésére lejött a TV2 és Baukó Éva, aki kipróbálta a sportot.

A felvétel 10.33.-nál kezdődik és két percig tart.

20jan/140

II. Honvéd Auróra SE Amatőr gyorstollaslabda Open

Egy régebbi “Építők” verseny győztesei

A versenysorozat következő állomása ezúttal az Építők pályáján lesz. A verseny kiírása: