HASE Nőnapi túra

 

Nőnaptura

KEDVES és SZERETVE TISZTELT TÚRATÁRSAK!
TERMÉSZETKEDVELŐ FÖLDI TÜNDÉREK és ERDEI KOBOLDOK!
A meteorológiai tavasz első vasárnapján, a Nemzetközi Nőnap előtt három nappal, együtt köszönthetjük a külső és belső tulajdonságokban szebb, lélekben erősebb TÚRATÁRSNŐINKET március 05-én, Vasárnap.
Ugyanakkor Mi, férfitársainkkal betartjuk azt az íratlan, — de nálunk, a természetbarátoknál fontos — szabályt, hogy a NŐket minden nap tisztelni, becsülni, szeretni kell, mert miattuk érezzük azt, hogy olyan szép, harmonikus, „formásan gömbölyű” a Világ (…vagy éppen nem, de akkor elrontottunk valamit)!Ezért egy szemet gyönyörködtető, nagyon kellemes, beszélgetős, de mégis tüdőtágító, vérpezsdítő útvonalat javaslok, hogy a közepén legyen erőnk együtt ünnepelni női túratársainkat!
Várunk szeretettel minden HASE TBSz-tagot!
Természetes tudatmódosító szereket, melegítő folyadékokat, saját poharat, (villát) valamint édes és sós süteményeket mérsékelt mennyiségben hozhattok közösségi hasznosításra!
Részleteiben:

MÁRCIUS 05. VASÁRNAP
NŐNAPI TÚRA MAKKOS-MÁRIÁN
TALÁLKOZÁS IDEJE: 09.00.
TALÁLKOZÁS HELYE: TALÁLKOZÁS HELYE: CSILLEBÉRC, KFKI-PARKOLÓ (21A autóbusz vá.)
ÚTVONAL gyalog: CSILLEBÉRC (21A autóbusz vá.) — S+- turistaút —S és P-turistaút találkozása — S- turistaúton Ny-i irányban — Meteor-turistaút — Mária-szurdok — Mária-kegyhely (visszafordulás) — Z-és Mária-turistaút — Makkos-mária, kegytemplom előtti tisztás (Nagy pihenő és ÜNNEPSÉG) — P-turistaút — Végvári-szikla — P-,S-turistautak találkozása — P-,S-turistaút D-i irányban — S+- turistaút K-i irányban — CSILLEBÉRC (21A autóbusz vá.)PARKOLÓ.
Táv: 6 – 10 km
Szint: 250m
Túravezető: Szöllősi Zsuzsa, Pozder Zsuzsa

AZ IDŐJÁRÁSRÓL: március 05-én, VASÁRNAP, az előrejelzések és kívánságunk szerint a Napisten is többször megmutatja magát, annak ellenére, hogy hidegfront érkezhet térségünkbe, megerősödő ÉNY-i széllel. +5 – +9 °C hőmérséklet várható. Tulajdonképpen olyan idő lesz, mint nyáron, csak nem érzed azt a nagy meleget!
Vasárnapi fontos jelmondataink:
 „Azzal, akit szeretünk, úgy vagyunk, mint egy zeneművel. Minél jobban ismerjük minden taktusát, annál nagyobb gyönyörűséget okoz.” (Ancsel Éva)
„Az életben két mértani alakzatot érdemes elkerülni:
az ördögi kört és a szerelmi háromszöget.”
„Mindenesetre nősülj meg. Ha jó asszonyt kapsz, boldog leszel. Ha rosszat, filozófus.”     (Socrates)
„Azon a napon, amelyiken megérted, hogy miért hívják kockasajtnak azt, ami háromszög alakú, de kerek dobozban van, meg fogod érteni a NŐk lelkét is.”
(a MI Beánk)

A találkozásunkig: Távszeretet, Gondolati Ölelés: KOM.

Kategória: Egyéb