Közérdekű felhívás

HONVÉD AURORA

SPORTEGYEÜLET

 

Szakosztályvezető

E-mailben továbbítandó!

Tárgy: HASE vezetői intézkedés

 

Tisztelt Szakosztályvezető!

Magyarország Kormánya által elrendelt vészhelyzet és a rendkívüli intézkedések bevezetése  alapjaiban megváltoztatta egyesületünk  működését.  Egyesületünk vezetése a különleges jogrend hatálya alatt bevezetett rendkívüli intézkedéseknek megfelelően megtette a szükséges óvintézkedéseket.

Az egyesület központi iroda határozatlan időre zárva van. A napi ügyek intézését elektronikus úton történik.  Kérjük, hogy halaszthatatlan ügyekben keresse : Marti György urat az egyesület ügyvezető elnökét (martigyorgy@freemail.hu), vagy Farkas László urat a HASE társadalmi elnökét (vlk55@freemail.hu) az itt megadott e-mail cím bármelyikén.

Az egyesület határozatlan időre elhalasztja minden tervezett sportprogramját, felfüggeszti edzéseit és erre kéri minden szakosztályát.

A Honvéd Aurora Sportegyesület nevében, visszavonásig nem rendezhető sportesemény, edzés és egyéb rendezvény!

Minden ettől eltérő rendezvény, program, csoportos foglalkozás vezetése és annak megtartása azon természetes személy felelőssége, aki meghirdette és szervezte, azért az egyesület nem vállal felelősségét.

Budapest, 2020. március 25.

 

       Marti György s.k.                                                                      Farkas László s.k.

         ügyvezető elnök                                                                          társadalmi elnök

 

 

 

Kapják: sakk-, természetjáró-, tollaslabda-, gyorstollaslabda-, evős-, katona futó-, motorcsónak-, közelharc-kézitusa-, labdarúgó-, tenisz-, darts szakosztály

Kategória: Egyéb