Kispályás labdarúgó szakosztály évzáró

A HASE Kispályás Labdarúgó Szakosztály 2022. november 23-én a Stefánia Palotában tartotta az évzáró szakosztály ülését, amelyen átadásra kerültek a 2022. évi  Budapest helyőrség kispályás labdarúgó-bajnokság díjai.

Sándor Roland szakosztályvezető  értékelte a 2022. évet és ismertette a részvevőkkel a 2023. évi terveket. Elmondta, hogy a 2022-ben év közben (szeptembertől) 22%-al emelkedtek a pályabérleti díjak, ennek ellenére az egyesület nem emelte a sportszolgáltatás költségeit.

2023-ban viszont ez már nem tartható fenn, ezért várhatóan a nevezési díjakat emelni szükséges.

Elmondható, hogy a bajnokság színvonala jó, a résztvevő csapatok száma emelkedett és a szakosztály nyitott a a társadalom  felé, ami kedvező hatással lehet a jövőben bajnokságra.

A 2022. évi Budapest Heő. Kispályás labdarúgó-bajnokság győztes csapata az MH BHD néven versenyző katonák, akik ezzel egy évre elnyerték a vándorserleget. 2.: Zrínyigyöngye, 3.: Nymfa Corporation, 4.: Turbó, 5.: ABÉ United, 6.: HZSE Ludovika, 7.: Tatafoci, 8.: Vakana, 9.: FC Holy, 10.: MH EK.

Gólkirály Papp Zoltán ( 42 góllal) a Zrínyigyöngye csapatából.

BHD-Bajnok_2022 (1)

Bajnokcsapat MH BHD

BHD-Vándorkard2_2022

Vándorserleget ad át Sándor Roland szakosztályvezető a győztes csapat  csapatkapitányának Vadászi Norbert ezredes részére

Kategória: Egyéb