PILISSZENTLÁSZLÓ — PRÉDIKÁLÓSZÉK KÖRTÚRA

Prédikálószéki-kilátó_01

KEDVES és SZERETVE TISZTELT TÚRATÁRSAK!                        
TERMÉSZETKEDVELŐ TÜNDÉREK, KOBOLDOK!


A Nagykovácsi térségében végrehajtott ködös-napsütéses, nagy létszámú túránk után kevés a valószínűsége annak, hogy 15-én vasárnap havas erdei utakon lépkedhetünk a PRÉDIKÁLÓSZÉK felé. A kicsit hullámvasutas pályát, a durva emelkedőket mellőzve, csodálatos panorámával gazdagítva tehetjük meg.


Részleteiben:
JANUÁR 15. VASÁRNAP
PILISSZENTLÁSZLÓ — PRÉDIKÁLÓSZÉK KÖRTÚRA
TALÁLKOZÁS IDEJE: 08.50.
TALÁLKOZÁS HELYE: SZENTENDRE HÉV-végállomás
Kérésünk: akinek van autója azzal jöjjön, hogy a túratársainkat gyorsabban elszállíthassuk´Pilisszentlászlóra a Kisrigó étterem parkolójához.. Köszönet a segítségért!.
ÚTVONAL autókkal vagy a 870-es autóbusszal (09.05-kor indul): Szentendrei HÉV-vá. — Pilisszentlászló, Felszabadulás u. mh (09.33-kor) — „Kis Rigó” PARKOLÓ.
ÚTVONAL GYALOG: „Kis Rigó” PARKOLÓ (INDULÁS: 09.40-kor)
— P+-turistaút — Tövises-hegy — Akasztó-hegy — P-turistaút —  kis kitérő Hubertus-kunyhó (tájgyönyör) —  vissza a P-turistaútra — Prédikálószék kilátó (PIHENŐ) — visszafordulás P-turistaút — P+-turistaút — Pilisszentlászló, Kisrigó PARKOLÓ — autókkal, vagy a 870-es autóbusszal Szentendrei HÉV-vá., majd a főváros.
Táv: 12 km
Szint: 350 m
Túravezető: Pozder Zsuzsa és Komócsin József

AZ IDŐJÁRÁSRÓL: Január 15-én, a szombati napsütéses, szeles idő után, Vasárnap már felhősebb idő ígérkezik, az ÉNY-i szél megélénkül, +6-10 °C–os nappali hőmérséklet várható.
Réteges öltözetet magadon, túrabototokat a kezeidben, valamint a legalább 1 liter frissítő folyadékot a zsákodban, elhozni ne feledd!
Gondolkodásra:
„60 fölött már nem vagy fiatal, de varázslatos ember életed végéig lehetsz!”

Van úgy, hogy találkozol valakivel és egyből tudod, hogy az egész hátralevő életedet nélküle akarod leélni…

„Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újra kezdhetsz.” (Buddha)
Gondolati Ölelés és Távszeretet:
KOM